Informatie & Dienstverlening

Is de informatie op de website actueel?

Het komt regelmatig voor dat productvoorwaarden en premies veranderen. Er kan dan ook alleen maar een betrouwbare en juiste vergelijking worden gemaakt als er gebruik wordt gemaakt van actuele gegevens. Uiteraard zorgen wij als uitvaartverzekeringvergelijker ervoor dat de productinformatie op deze website zo actueel mogelijk is, maar voor de volledigheid van gegevens zijn wij onder meer afhankelijk van de dataleveranciers. Deze moeten namelijk de data aanpassen en ook nieuwe aanbieders toevoegen.

Welke informatie is er beschikbaar op de website van Uitvaartverzekeringvergelijker.nl ?

Er wordt op deze website van uitvaartverzekeringen vergelijken objectieve informatie verstrekt over de financiële producten van Nederlandse aanbieders.

Het komt veelvuldig voor dat er een wijziging plaatsvindt in de gegevens van deze producten. De volledigheid en actualiteit op de website is onder meer afhankelijk van de snelheid waarmee de verschillende onderzoeksbureaus gewijzigde gegevens bekendmaken en nieuwe aanbieders zullen toevoegen. Ons is niet bekend dat er andere bronnen beschikbaar zijn, die uitgebreidere informatie beschikbaar heeft of een meer compleet overzicht kan tonen.

Er zijn overigens verzekeraars en banken die onderzoeksbureaus weigeren inzicht te geven in de premies en tarieven. Het lukt ons vaak om de tarieven en premies rechtstreeks van de verzekeraars en banken te verkrijgen, die wij uiteraard op de website tonen. Toch zijn er ook een paar aanbieders, die hieraan geen medewerking wensen te verlenen. De gegevens van deze partijen kunnen wij dan ook niet in de vergelijkingsopties tonen.

 

Is de website van uitvaartverzekering vergelijken onafhankelijk?

Deze website is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben met bepaalde banken of uitvaart verzekeraars.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Op onze website kunt u kiezen uit de grote en meest voorkomende verzekeraars.

Wijze van beloning

De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de bank of verzekeraar waarmee wij u in contact brengen.