Uitvaartverzekering in Geld

Een uitvaartverzekering in geld is naast onder andere de natura uitvaartverzekering een vorm waaruit men kan kiezen om een uitvaartverzekering af te sluiten.
Zoals de titel het eigenlijk aangeeft is deze vorm van verzekeren een verzekering waarbij men bij een uitkering een geld krijgt uitbetaald als men komt te overlijden.

Het voordeel van een uitvaartverzekering in geld.

Het grote voordeel van een uitkering in geld is dat de nabestaande de volledige vrijheid hebben om de uitvaart of crematie te regelen. Het verschil bij een natura uitvaartverzekering is dat men hier een pakket aan diensten verzekerd die bij een uitvaartverzorger zullen moeten worden afgenomen. En in veel berekeningen is het zo dat het verzekerd bedrag vaak hoger is dan wat men in de looptijd aan premie betaald.

Goedkoopste uitvaartverzekering in geld.

De goedkoopste uitvaartverzekering in geld is afhankelijk van verschillende factoren. Dit heeft te maken met de periode van de premie betaling en de hoogte van het verzekerd bedrag.
Wij hebben verschillende uitvaartverzekeraars met elkaar vergeleken en rekening gehouden met een gemiddelde uitvaart of crematie in Nederland. Voor een uitvaart zit dit momenteel rond de € 7.500,- en een crematie kost gemiddeld in Nederland € 5.000,- Vergelijk direct verschillende uitvaartverzekeringen in geld.

Meer over uitvaartverzekeringen